Welkom bij jouw nieuwe

EMTÉ supermarkt

emte

Na een periode van verhuizen en flink verbouwen is het zo ver! De compleet vernieuwde EMTÉ Vlijmen opent op woensdag 20 september om 09.00 uur haar deuren. In de supermarkt staan beleving en inspiratie rondom goed en lekker eten voorop.

Nieuwe formule

De veranderingen zijn dermate groot dat gesproken kan worden van een volledig nieuwe supermarktformule. De huisstijl is gemoderniseerd en de winkelinrichting is aangepast om het winkelplezier te vergroten.

Beleving en inspiratie

De nieuwe supermarkt heeft een groots en rijk assortiment met veel verse producten en meer dan duizend artikelen in prijs verlaagd. Met deze vernieuwing in winkelinterieur en nóg meer zorg voor heerlijke (vers)producten kunnen we zeggen dat je als klant geïnspireerd wordt om de lekkerste gerechten te maken.

Als lekkerste supermarkt van Nederland bieden wij de kwaliteit van de speciaalzaak met de prijzen van een supermarkt. Kom kijken, kom proeven en profiteer van heel veel voordeel!

Ons assortiment

Brood & banket

Het verschil tussen lekker brood en écht lekker brood? Met aandacht voor het product en liefde voor het bakkersvak wordt het allerbeste brood en banket gebakken.

Groente & Fruit

Het is het eerste wat je ziet bij ieder bezoek… onze groente- en fruitafdeling. Op de kleurrijkste afdeling van EMTÉ kan je iedere dag kiezen uit een groot assortiment verse groenten, aardappelen en fruit.

Kaas

Of je nu op zoek bent naar een heerlijke jonge kaas voor op de boterham, een pittige kaas voor bij de borrel of een smaakmaker voor in je favoriete saus of gerecht.

Vis & Schaaldieren

Vers gevangen en in de meeste gevallen ook nog eens afkomstig van ons eigen visbedrijf SmitVis. Door onszelf gecontroleerd en daarom altijd van uitstekende kwaliteit.

Fijne vleeswaren

Ze maken iedere boterham lekkerder, vormen de basis voor heerlijke hapjes én kunnen gebruikt worden in allerlei warme gerechten. Met vleeswaren kan je alle kanten op!

Vlees & Gevogelte

Als enige supermarkt in Nederland hebben wij nog échte vakslagers in dienst. Zij bereiden dag in dag uit ons vlees vers in de winkel.

Service

Voor postzegels, postpakketten service, telefoonkaarten, stomerij, scheermesjes, batterijen en rookwaren.

De keuken van EMTÉ

Handgemaakte pizza’s

In onze winkels worden met de grootste zorg alleen de allerlekkerste pizza’s speciaal voor u getopt en gebakken.

Gevarieerde maaltijdsalades

Snelle, gemakkelijke en vooral gezonde maaltijden worden dagelijks ter plekke vers bereid door onze medewerkers.

Tapas

Een avondje genieten met vrienden of familie… daar horen tapas bij! In onze keuken heeft u volop keuze in tapas en droge worst.

Yoghurt met vers fruit

Diverse soorten ambachtelijke yoghurt met een uitgekiende selectie toppings van het lekkerste fruit en de beste cereals.

Versgebrande noten

In eigen keuken worden de allerlekkerste noten gebrand. Vindt u het lastig een keuze te maken? U kunt altijd eerst even proeven!

De lekkerste kazen

Wij hebben een groot assortiment binnen- en buitenlandse kazen, waaronder bijzondere soorten die alleen bij EMTÉ verkrijgbaar zijn.