Openingsevenementen

Let’s MÉAT en Aspergetijd

Let's MÉAT

Zaterdag 7 mei wordt om 08:00 uur onze nieuwe winkel in ‘s-Hertogenbosch geopend en dat is een feestje waard! We hebben daarom het hele weekend in een feestelijk jasje gestoken. Komt u met ons meevieren?

Let’s MÉAT | Activiteiten zaterdag 7 mei | 08:00-20:00

Smokey Goodness
De mannen van Smokey Goodness weten wat écht barbecueën is. Vol enthousiasme bereiden zij deze dag heerlijk Natuurvlees op de barbecue. Kom kijken en proef van al het lekkers wat ze maken en geniet van de authentieke barbecuesmaak.

Natuurvlees
Maar wat is dat eigenlijk, Natuurvlees? Het is afkomstig van runderen die vrijwel hun hele leven vrij hebben rondgelopen in Nederlandse nationale parken en bossen. Ed Hendriks komt u alles over dit prachtige vlees vertellen.

UNOX Knaks Funpark
Ook aan de kinderen is gedacht! Zij kunnen zich de hele dag uitleven op een groot springkussen en glijden van de UNOX glijbaan. Na al het springen en glijden knorren de maagjes en gaat een knakworstje er natuurlijk wel in!

Kom proeven
Kom kijken, loop lekker rond en geniet van heerlijke hapjes en gerechtjes bij de stands van onze buren Pollevie, Don Curado, Smaaklokaal Hutten en Bagels & Beans.

Aspergetijd | Activiteiten zondag 8 mei | 12:00-18:00

Moederdag
Zondag 8 mei is het moederdag, dus nog een extra reden voor een feestje! De eerste 100 klanten die op deze dag in onze nieuwe winkel in ‘s-Hertogenbosch zijn, krijgen een prachtige bos bloemen cadeau!

Asperge kookdemo
Kookspecialist Djurre Veensma geeft gedurende de dag kookdemo’s voor het bereiden van asperges. Hier krijgt u handige tips en ziet u precies hoe u het witte goud het beste kunt bereiden.

Verkoop asperges en aardbeien
Heeft u na het zien van de kookdemo van Djurre ontzettende trek in asperges? U koopt op deze dag heerlijke verse asperges en aardbeien recht van het land tegen superscherpe prijzen!

Kom proeven
Ook zondag zijn onze ´buren´ weer aanwezig. Kom genieten van heerlijke hapjes en gerechtjes bij de stands van Pollevie, Don Curado, Smaaklokaal Hutten en Bagels & Beans of proef wat lekkers bij de rollende keuken van de Bus van Zus.